Alessi Amici bestek door BIG-GAME

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alessi Amici bestek door BIG-GAME

Ontworpen door de Zwitserse studio Big-Game, is het bestek Amici ideaal om een ​​vleugje elegantie toe te voegen aan de dagelijkse eettafel. Het meest onderscheidende kenmerk van de Amici bestekserie is de stoutmoedig gevormde handgrepen, een ongewone vormbenadering die dit in wezen ontworpen bestek heel speciaal maakt. Bestek met geometrische facetten die met licht spelen en warmte toevoegen aan de tafel met hun glinsterende reflecties - de perfecte manier om maaltijden te delen met familie en vrienden.

Ontworpen door BIG-GAME

Augustin Scott de Martinville, Grégoire Jeanmonod en Elric Petit zijn BIG-GAME. De studio beschrijft hun werk als eenvoudig, functioneel en optimistisch. Ze ontwerpen een verscheidenheid aan producten en accessoires voor bedrijven zoals Alessi, Hay, Karimoku, Muji, Lexon, Nespresso en Moustache. Het werk van BIG-GAME is vaak toegankelijk, charmant en vooral nuttig. De studio heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Swiss Design Award, de iF designprijs, de Wallpaper Design Award, de Good Design Award, de Hublot Design Award en Design Preis Schweiz. De werken van BIG-GAME maken deel uit van de collecties van het Museum fur Gestaltung, het Musée du Grand-Hornu, het Centre Georges Pompidou en het MoMA.

De studio is gevestigd in Lausanne, Zwitserland, met een team van tussen de vijf en zeven personen. Naast hun ontwerpwerkzaamheden dienen de drie oprichters van BIG-GAME ook als hoogleraren bij ECAL / University of Arts and Design Lausanne.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!