Alessi Nuovo Milano bestek door Ettore Sottsass

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Alessi Nuovo Milano bestek door Ettore Sottsass

De Nuovo Milano bestekcollectie werd in 1987 ontworpen door Ettore Sottsass. Door een traditioneel bestekmodel op een eigentijdse manier opnieuw te bekijken ontstond dzee fraaie collectie. De objecten van de serie Nuovo Milano worden gekenmerkt door zachte en afgeronde vormen die uiterst aangenaam zijn om aan te raken. Bijna net zoals die van een steen die door de zee is gladgestreken. De Alessi Nuovo Milano bestekcollectie is een van de meest complete bestekcollecties van Alessi.
Het is gemaakt van roestvrij staal en gemaakt op basis van de wens van Sottsass om alle objecten te ontwerpen die nodig zijn voor een "mooie tafel". Deze bestekcollectie is een typisch voorbeeld van hedendaags design en beloond met Italiaanse XV Premio Compasso d'Oro designprijs.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!