Villeroy & Boch Rose Cottage

01-09-2016


Voor bij een gezellig ontbijt op bed, na het shoppen of 's avonds na een dag hard werken – de Rose Cottage-collectie is op elk moment van de dag een genot voor de zintuigen. Met decoratieve kaarsenhouders, windlichtjes en bakjes tovert u een romantische sfeer op tafel. De etagère is perfect voor zoete lekkernijen en met de koffiebekers geniet u van een heerlijk bakje verse koffie.

Fascinerende geschenkideeën 

De vele porseleinartikelen met elegant rozendessin zijn niet alleen fijn voor uw eigen theemoment, maar ook leuk om cadeau te geven! Voor theeliefhebbers, maar ook nostalgiefans, rozenfans en verzamelaars. Voor iedereen die houdt van mooie dingen. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking.

Een vrolijk, levendig dessin

Het design met kleurige rozenbloesems en tere pastels resulteert in een dessin dat het leven viert! De figuratieve stijl laat de vormen in elkaar overvloeien, in een speelse luchtigheid vol energie. Elk artikel, of het nu de theepot is of het eierdopje, is een decoratieve eyecatcher die een romantisch accent geeft aan uw tafelschikking.

Bekijk hier de volledige collectie van Villeroy & Boch Rose Cottage.