Gordon Ramsay Maze

Creëer een rustige en ongedwongen sfeer aan uw dinertafel met de Gordon Ramsay Maze serie. Dit strakke, sierlijke servies is een verrijking voor uw bestaande serviescollectie. Bij Woldring heeft u een ruime keuze aan Royal Doulton servies in verschillende afmetingen en kleuren, waaronder Gordon Ramsay Bread Street.

Gordon Ramsay Maze Video

 


 

Gordon Ramsay Maze servies

Breng een romantische sfeer aan uw eettafel met het bijzondere Gordon Ramsay Maze servies. Het servies is stijlvol door de zachte lijnen, die doen denken aan kleine golven in het water. Woldring biedt u het Gordon Ramsay Maze servies in diepe kleuren van denim tot teal. Bent u gek op ambachtelijk servies? Bekijk ook eens onze Maxwell & Williams Cashmere serie! 

Gordon Ramsay Maze Teal

Vertaal de sfeer van Gordon Ramsay's Londense restaurant naar uw eettafel met het Gordon Ramsay Maze Teal servies. Het servies is uitermate geschikt voor de horeca en is vaatwasser-, oven- en magnetronbestendig. Het stijlvolle groene servies is te verkrijgen in borden, schalen en mokken. Woldring biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gordon Ramsay Maze White

De witte kleur van dit ambachtelijke servies zorgt voor een romantisch tintje aan uw eettafel. Het stijlvolle Gordon Ramsay Maze White is eenvoudig te reinigen vanwege zijn vaatwasserbestendigheid. Voor bijpassend bestek bekijkt u ons uitgebreide aanbod online!