Horeca Bestelling & Levering

Op zoek naar een Servies, Bestek of Keukenbenodigdheden voor in uw restaurant? Bij ons vindt u een totaal aanbod op keukengebied, voor de compleet gedekte tafel tot kwaliteit messen en pannen voor in de keuken.

Servies nodig?

Soms is het lastig om een keuze te maken voor de stijl/sfeer die u wilt uitstralen met uw gedekte tafels in uw restaurant. Kiest u voor servies wat u afstemt op de wisselende kaarten of seizoenen, of kiest u voor een klassiek servies wat langer mee moet gaan? Woldring heeft een ruim aanbod van zowel low budget tot high end servies en keukenbenodigdheden. Wij adviseren u graag in de producten welke uw voorkeur hebben en brengen u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Opzoek naar goed en betaalbaar keukengerei voor het keuken team?

Bent u van plan om te investeren in keukengereedschap dan kan Woldring u hier in persoonlijk adviseren. Door de korte lijnen met onze (Europese) fabrikanten kunnen we een voorstel op maat aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Advies bij u op de zaak?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies, denken met u mee en kijken wat past binnen uw huisstijl en overige wensen. Naar aanleiding van ons bezoek maken we een passend voorstel met producten en e.v.t. sfeerbord om te kijken of de lijnen aansluiten binnen uw stijl en visie.

Uw eigen identiteit

Elke horecagelegenheid is anders. Dat is de visie van Woldring Zakelijk. N.a.v. ons bezoek en het verdiepen in uw bedrijf, komen wij met een advies op maat passend bij uw visie, inrichting en manier van presenteren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen naam of logo op servies te laten drukken. Lees hier meer over de mogelijkheden van servies bedrukken.

Geïnteresseerd?

Vul ons aanvraag formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht