Iittala Sarjaton

Het tijdloze ontwerp van Iittala Sarjaton servies past bij elke elegante tafelschikking. Het speciale vitro porselein bestaat uit een speciale mix van gewoon porselein met een vleugje glas. Iittala Sarjaton staat voor speelse creativiteit en oog voor elk detail. Alle bekers zijn zorgvuldig samengesteld met sierlijke decoraties in de vorm van een tekening of reliëf. Sarjaton betekent in het Fins letterlijk ‘geen serie’. En dat is precies de bedoeling: dit servies combineert gemakkelijk met het andere porselein en glaswerk van Iittala.

Iittala Sarjaton mok

U creëert een warme Scandinavische sfeer als u koffie en thee in een Iittala Sarjaton mok serveert. Bij Woldring kunt u onder meer kiezen voor sierlijke mokken in wit of roze. De elegante minimalistische motieven zijn zowel energiek als ingetogen. Een Iittala Sarjaton mok heeft een tijdloos design dat in elk huishouden past. Het vitro porselein is zeer stevig en kan worden opgewarmd in zowel de oven als de magnetron.

Iittala Sarjaton servies

De diverse onderdelen van het Iittala servies combineren niet alleen onderling, maar ook met collecties van Iittala zoals Iittala Birds en diverse andere series die u eenvoudig online bij Woldring kunt bestellen. In het ruime assortiment Iittala Sarjaton servies van Woldring vindt u onder andere diepe borden en dinerborden in verschillende diameters. In onze webwinkel bestelt u eenvoudig online en profiteert u van een snelle levering!