Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Meer dan 230 recepten
Ingedeeld op conserveertechniek
Inclusief serveertips
Specificaties | |
---|---|
Artikelnummer | 406071 |
Toon alle 11 specificaties |
Algemeen | |
---|---|
EAN |
9789048866489 |
Type | Kookboek |
Designer | Simone van Thull |
Artikelnummer | 406071 |
Afmetingen en gewicht | |
Totale lengte | 21.8 cm |
Breedte | 16.4 cm |
Dikte | 4.3 cm |
Gewicht | 1.246 KG |
Vormgeving en materiaal | |
Afwerking | Hardcover |
Leveromvang | |
Stuks | 1 |
Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!
Dit product is nog niet beoordeeld.
Schrijf als eerste een reviewEr zijn nog geen vragen gesteld over dit product.
Heb jij zelf een vraag over dit product?
We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
Stel je vraag