Lampe Berger

Lampe Berger

Met een heerlijk Lampe Berger huisparfum slaat u twee vliegen in één klap. Uw huis ruikt er niet alleen bijzonder lekker door, dit bijzondere parfum zuivert ook de lucht in uw woning! De katalytische brander zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het parfum. Hierdoor wordt de volledige ruimte gevuld met een aangename geur. Het parfum verwijdert daarnaast razendsnel moleculen die nare luchtjes veroorzaken. Hierdoor heeft u geen last meer van een vieze lucht die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld koken, roken of huisdieren. Bestel snel een stijlvol Lampe Berger huisparfum bij Woldring en geniet van een heerlijk frisse lucht in huis!

Lampe Berger gebruiken

Het is bijzonder eenvoudig om uw brander van Lampe Berger te gebruiken. Om u op weg te helpen hebben wij een duidelijke gebruiksaanwijzing voor u opgesteld. Met behulp van een trechtertje giet u het parfum probleemloos in de brander. Houd er rekening mee dat de brander voor maximaal tweederde gevuld mag worden. De overige ruimte is nodig om de lont goed te kunnen plaatsen. Na het aansteken ontstaat een grote vlam. Na ongeveer twee minuten kleurt de steen lichtgrijs en kunt u de vlam uitblazen. Plaats de sierdop op de brander en u kunt uw huisparfum van Lampe Berger gebruiken. Laat het genieten maar beginnen!

Lampe Berger brander

Met een gepatenteerde Lampe Berger brander haalt u een echt kwaliteitsproduct in huis! U heeft een ruime keuze uit stijlvolle modellen. Van klassiek en barok tot modern, bij Woldring vindt u altijd een stijl die aansluit bij uw interieur. Als u echt op zoek bent naar iets speciaals, is de collectie Lampe Berger Edition D'arts wellicht geschikt voor u. Naast diverse stijlen, hebben wij ook verschillende kleuren in ons assortiment. Kiest u voor een onopvallende tint of gaat u voor een echte eyecatcher? De keuze is aan u! Welk model u ook kiest, met een Lampe Berger brander geniet u altijd van een aangename geur in huis. 

Lampe Berger geuren

U kunt bij Woldring eenvoudig uw favoriete Lampe Berger geuren bestellen. Doordat wij officieel dealer zijn van dit Franse topmerk, kunnen wij u een uitgebreid assortiment huisparfums aanbieden. Of u nu een zoete, fruitige, frisse of kruidige geur wenst, u vindt het bij ons. Naast alle heerlijke parfums, kunt u bij ons ook ook een neutrale olie bestellen. Doordat dit product geurloos is, is het uitermate geschikt om de lont mee te reinigen. Dit is met name handig als u vaak Lampe Berger geuren afwisselt. Door de lont te reinigen voorkomt u dat twee geuren kunnen mengen. Het regelmatig schoonmaken van lont zorgt daarnaast ook voor een langere levensduur van het product.

Lampe Berger kopen

Wilt u een complete Lampe Berger giftset kopen? Dan bent u bij Woldring aan het juiste adres! U heeft bij ons een ruime keuze aan branders en geuren die u cadeau kunt doen aan vrienden, familie of natuurlijk aan uzelf. Daarnaast bestelt u bij ons ook eenvoudig online de originele Lampe Berger lonten en Lampe Berger sierdoppen. U profiteert van scherpe prijzen als u uw producten van Lampe Berger wilt kopen bij Woldring. Wij zorgen ervoor dat u uw brander, Lampe Berger geuren en Lampe Berger Neutral zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kunt u binnenkort heerlijk genieten van uw nieuwe huisparfum!