Maxwell & Williams East meets West

Voor de echte globetrotters is er de collectie Maxwell & Williams East Meets West waar de Aziatische en Westerse eetculturen gefuseerd worden. Het servies wordt gekarakteriseerd door zijn soepele en stijlvolle rondingen gecombineerd met vierkante vormen. Geef uw eettafel een Oriëntaalse sfeer met Maxwell & Williams East Meets West! Bij Woldring vindt u een uitgebreid aanbod aan eigentijdse serviezen van Maxwell & Williams!

Maxwell & Williams East Meets West servies-set

Maxwell & Williams East Meets West servies-set is te verkrijgen in een 30-delige startset en een 16-delige schalen-set. De 30-delige startset bestaat uit 6 diepe borden, 6 dinerborden, 6 gebaksbordjes en 6 koppen en schotels. In de 16-delige servies-set treft u 6 open schalen van verschillende afmetingen.

Maxwell & Williams East Meets West etagère

De Maxwell & Williams East Meets West etagère is ideaal om uw hapjes op een chique manier te presenteren op feestjes, zoals bij een High Tea of een verjaardagsfeestje. De Maxwell & Williams east meets west etagère is te verkrijgen in een 2- en 3-delige set met brede, platte en diepe borden. Bent u toch op zoek naar een ander type etagère? Bekijk dan ons volledige aanbod etagères.

Maxwell & Williams East Meets West espresso

Drink elke ochtend een kopje espresso in stijl met het Maxwell & Williams East Meets West espresso servies. Door de neutrale witte kleur past het espresso kopje in ieder interieur en bij ieder servies. Bij Woldring vindt u verschillende combinaties Maxwell & Williams East Meets West espresso koppen en schotels voor levendige koffiemomenten.