Ritzenhoff

Ritzenhoff

Kwalitatief hoogwaardige producten met een stijlvol, trendy en creatief design. Dit is waar het Duitse familiebedrijf Ritzenhoff voor staat. De fabrikant biedt bijzondere kristallen en porseleinen items die thuishoren in ieder smaakvol interieur. Of u nu kiest voor een bijzondere espressokop van Ritzenhoff My Little Darling of de schattige spaarpot uit de collectie Ritzenhoff Piggybank (mini)

Ritzenhoff geschiedenis

Aanvankelijk begon de Ritzenhoff geschiedenis met de productie van bierglazen, in opdracht van prominente brouwerijen. Binnen afzienbare tijd wist het merk zich binnen dit segment op te werken tot marktleider, een status die tot vandaag de dag gehandhaafd is gebleven. In 1992 ontketende zich een ware revolutie waardoor de Ritzenhoff bekend werd onder de consument. Een melkfabrikant liet melkglazen produceren waarop creaties van diverse kunstenaars pronken; dat werd Ritzenhoff Milk.

 

Ritzenhoff collecties

Het enorme succes van deze uniek gedecoreerde glazen vormde voor Ritzenhoff aanleiding om eigen collecties volgens dit concept te lanceren. Sindsdien staan zij bekend om hun samenwerking met nationale en internationale top designers. Ieder voor- en najaar presenteert Ritzenhoff nieuwe collecties en aanvullingen op bestaande collecties, waarop de kunstwerken van de ontwerpers zijn vereeuwigd.

De steeds weer unieke en bijzondere decoraties die de Ritzenhoff collecties sieren maken de items tot geliefde verzamelobjecten. Bovendien zijn alle stukken voorzien van een prachtige cadeauverpakking en daardoor bij uitstek geschikt als origineel geschenk.