Royal Doulton 1815

Wie denkt dat nostalgie en oubolligheid hand in hand gaan heeft het mis. Royal Doulton 1815 is een verfrissende serie servies waarmee de fabrikant de oprichter van deze koninklijke onderneming eer bewijst. De collectie is geïnspireerd op de allereerste creaties die in 1815 over de toonbank gingen. Het lijkt alsof de borden, kommen en bekers per ongeluk in de verf zijn gedoopt, maar dat is slechts schijn. De afwisseling van wit met een intense kleur heeft een bijzonder feestelijk effect. Royal Doulton is hét perfecte zomerservies!

Royal Doulton 1815 blauw

Tinten van lichtblauw zorgen voor rust op tafel. Daarom kunt u bij Woldring Royal Doulton 1815 ook met een blauw glazuurlaagje bestellen. Door het contrast met het wit gebleven porselein wordt er als het ware een lichte schaduw over de borden geworpen. U kunt zich wel voorstellen wat het effect is bij kaarslicht. In zo’n gezellige setting willen gasten graag natafelen met uw Royal Doulton servies. In onze webshop kunt u Royal Doulton 1815 in het blauw niet alleen in losse delen, maar ook als complete set bestellen. Gaat uw voorkeur meer uit naar donkerblauw? Bekijk dan ook eens onze collectie Royal Doulton Pacific!

Royal Doulton 1815 schalen

Buiten eten wordt een vrolijke aangelegenheid met een set Royal Doulton 1815 schalen op tafel. De diverse kleuren zijn onderling goed te combineren, zodat er altijd een harmonieuze tafelschikking ontstaat. Afgezien van het design hebben de Royal Doulton 1815 schalen ook andere voordelen. Het porselein is niet alleen licht maar ook bijzonder stevig. Het kan daarom worden gebruikt in de vaatwasser, de oven en de magnetron. Dat maakt het servies stijlvol en praktisch!

Royal Doulton 1815 serviesset

U kunt op verschillende manieren met kleur spelen en daar een geschikte Royal Doulton 1815 serviesset bij kiezen. Zo bestelt u bijvoorbeeld voordelig een set met de themakleuren blauw, of in een contrast van twee wittinten. Wilt u uw gasten de lekkerste tapas voorschotelen en uw uitbundige stemming extra kracht bijzetten? Bestel dan in plaats van een Royal Doulton 1815 serviesset een set van 8 bordjes. Deze zijn bij Woldring verkrijgbaar in diverse diameters. In onze online winkel ontdekt u ook waaraan Royal Doulton zijn reputatie heeft te danken. Het aanbod is zo divers dat u er ook gemakkelijk een elegant gedekte tafel mee vult, zoals met de Gordon Ramsay Maze serie. Bekijk ons ruime aanbod en laat u verrassen!