Royal Doulton Gordon Ramsay Maze

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Royal Doulton Gordon Ramsay Maze

De presentatie van het eten is net zo belangrijk als de bereiding. Dat is de beste omschrijving voor het Gordon Ramsay Maze servies. De borden en schalen van deze elegante collectie zijn uitgevoerd in pasteltinten, die niet alleen zorgen voor rust aan het oog maar ook voor sfeer aan tafel. Door de cirkelvormige lijnen aan de buitenzijde wordt alle aandacht op het lekkere eten gevestigd. Het is dan ook niet verrassend dat Gordon Ramsay zijn naam aan het Maze servies heeft verbonden. Bekijk de ruime collectie van Woldring en kiest eenvoudig de kleur die het beste bij uw smaak past

Gordon Ramsay Maze Video

Gordon Ramsay Maze servies

Heeft u zich uitgesloofd in de keuken? Dan is het tijd om uw gasten in stijl hun soep, voorgerecht en hoofdmaaltijd voor te zetten. Het Gordon Ramsay Maze servies is hiervoor zeer geschikt. Deze complete set bestaat uit 4 entreeborden, 4 dinerborden en 4 diepe borden. Bij Woldring heeft u onder andere de keuze uit de lichtblauw, dark grey en teal. Gordon Ramsay Maze servies voldoet aan de moderne eisen van een restaurant. Het porselein van Royal Doulton is stevig, slijtvast en bestand tegen de vaatwasser, magnetron en oven. Daarom kunt u het elke dag gebruiken.

Gordon Ramsay Maze Denim

Kiest u graag voor een combinatie van stijl en een robuust uiterlijk? Dan is Gordon Ramsay Maze Denim voor u de juiste keuze! De kleur doet denken aan de spijkerbroek of de overall van een landarbeider. Voor het serveren van een maaltijd in landelijke stijl, kunt u zichzelf geen beter servies wensen. Bij Woldring vindt u diverse borden, bekers en schalen in deze robuuste kleur. Houdt u van de perfecte rustieke setting? Combineer dan uw Gordon Ramsay Maze collectie met de creaties van Royal Doulton Olio.

Gordon Ramsay Maze pastabord

Een overheerlijke spaghetti kan niet zomaar in een plat bord worden opgediend. Op een Gordon Ramsay Maze pastabord serveert u deze pasta zoals de Italianen het graag zien: op een rond maar niet te diep bord. U draait zo eenvoudig de slierten om uw vork zonder dat u ander bestek nodig heeft. Het enige waar u voor dient te zorgen is dat de spaghetti al dente is. Om de uitbundige sfeer van Italië nog meer tot leven te wekken, vindt u bij Woldring ook aanvullend servies uit onze kleurrijke Royal Doulton 1815 collectie. Als u daarnaast nog vragen heeft over het Gordon Ramsay Maze pastabord, beantwoordt onze klantenservice die graag!