Schott Zwiesel

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel GlazenGeniet van de perfecte vormgeving en de heldere glans van Schott Zwiesel glazen. Deze zijn gemaakt van speciaal Tritan® kristalglas dat zorgt voor verhoogde helderheid en breukbestendigheid. Woldring biedt u een ruim assortiment Schott Zwiesel glazen, van sierlijke wijnglazen tot stoere whiskeyglazen.

Schott Zwiesel glazen

Bijna 40% minder breuk dan bij gewoon glas, die garantie hebt u bij Schott Zwiesel glazen. De glazen zijn licht van gewicht en vallen op door hun elegante vorm. De Schott Zwiesel glazen zijn vaatwasserbestendig en behouden hun helderheid, ook na een langere periode. 

Schott Zwiesel wijnglazen

Geniet van het gebruiksgemak van Schott Zwiesel wijnglazen. In samenwerking met gerenommeerde sommeliers heeft Schott Zwiesel de speciale serie Schott Zwiesel Fine ontwikkeld, die door hun vormgeving en functionaliteit wereldwijd experts overtuigen. Maar ook de series Schott Zwiesel Diva en Schott Zwiesel Pure zijn gemaakt voor de echte wijnliefhebber.

Schott Zwiesel champagneglazen

Behoud de bubbels met de hoge kelken van Schott Zwiesel champagneglazen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Schott Zwiesel Classico voor stijlvol champagneglazen. Een feestje viert u het beste met speciale Schott Zwiesel champagneglazen. Woldring biedt u scherpe prijzen en een snelle levering!

Schott Zwiesel whiskyglazen

Whisky drinkt u het beste met Schott Zwiesel whiskyglazen. Deze glazen vallen niet alleen op door hun sterke glas, maar ook omdat het glas stijlvol is gesneden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Schott Zwiesel Basic Bar Selection voor stoere whiskyglazen.

Schott Zwiesel online

Bij Woldring vindt u een groot assortiment Schott Zwiesel glazen online. De glazen worden verpakt in een beschermende laag, zodat u verzekerd bent van een veilige bezorging. Woldring is al een begrip sinds 1911, wij bieden u naast een veilige bezorging een snelle levering en de beste service!