Schott Zwiesel Glazen

Schott Zwiesel Glazen

Schott Zwiesel Glazen

Schott Zwiesel glazen staan bekend om de perfecte vormgeving en glans die van de glazen afkomen. Door het speciale Tritan® kristalglas bieden de Schott Zwiesel glazen een ongeëvenaarde helderheid en breukbestendigheid. Hierdoor zijn de glazen niet alleen vaatwasserbestendig en breukbestendig, maar blijven de glazen ook net zo helder als op de dag van aankoop! 

Het glas van de professional nu ook voor thuis

Schott Zwiesel glazen hebben een niet te missen helderheid, zijn licht in gewicht en zeer mooi van vorm. Door deze eigenschappen zijn de Schott Zwiesel glazen uitzonderlijk van andere merken. Overal waar vakmensen de sfeer bepalen, wordt voor Schott Zwiesel gekozen. Want met de Tritan® kristalglas kwaliteit, heeft Schott Zwiesel een basis gelegd, die door de bijzondere hardheid ook bij professioneel gebruik tegen corrosie en krassen bestand is. Bijna 40% minder breuk dan bij gewoon glas en een gegarandeerde helderheid. Dus naast glans ook economisch zeer aantrekkelijk!

Schott Zwiesel wijnglazenSchott zwiesel pure

Schott Zwiesel wijnglazen staan voor een samenspel van genieten, gebruiksgemak, vormgeving en het bijzonder glanzende Tritan® kristalglas. In samenwerking met gerenommeerde sommeliers heeft Schott Zwiesel de speciale serie Schott Zwiesel Fine ontwikkeld, die door hun vormgeving en functionaliteit wereldwijd de experts overtuigen. Maar ook de series Schott Zwiesel Diva en Schott Zwiesel Pure zijn gemaakt voor de wijnliefhebber.

Schott Zwiesel Bar Professional

Schott Zwiesel Bar

De kwaliteit van een cocktail wordt mede bepaald door de vormgeving van het glas. De vormgeving van een cocktailglas is zeker niet minder belangrijk dan bij een goede wijn. Met Schott Zwiesel Bar Special, heeft u het juiste glas altijd bij de hand. Maar ook de collectie Schott Zwiesel Basic Bar Collection is een samenwerking met de bekende Duitse barlegende Charles Schumann. De aan de professionele maatstaven aangepaste Schott Zwiesel bar series, staan in de bars van de tophotels over de gehele wereld als in de klassieke lounges en specialiteiten bars.