Inspiratie en het laatste nieuws; Woldring blogt!

Villeroy & Boch Artesano Flower Art

Ook al is het nog hartje winter, de laatste dagen voelt het buiten al bijna aan als lente! De zon schijnt volop, terrassen worden weer buiten gezet en de vogeltjes tjilpen vrolijk. Met al die lenteprikkels buiten mag het interieur binnen natuurlijk niet achterblijven. Haal het voorjaar ook naar binnen met de prachtige Artesano Flower Art collectie van Villeroy & Boch

Geplaatst op: 19-02-2019

lees meer

Tijdloos design; de Iittala Aino Aalto collectie

Op 25 januari 1894 werd in de Finse hoofdstad Helsinki Aino Aalto geboren. Ook al hield ze in haar jongere jaren al van ontwerpen, niemand had natuurlijk ooit kunnen weten dat ze zo’n enorme invloed zou gaan hebben op de Finse designer wereld. Anno 2019 zijn de glazen van Iittala Aino Aalto nog steeds enorm populair. Het tijdloze design en de beschikbaarheid in verschillende kleuren maakt deze serie geschikt voor ieder interieur!

Geplaatst op: 13-02-2019

lees meer

Alessi Itsumo bestek

Ook al zijn de koude winterdagen nog lang niet voorbij, alle designermerken zijn al maanden bezig met de aankomende lente/zomer collectie. Zo ook het bekende Italiaanse merk Alessi. Zij brengen binnenkort hun nieuwste serie uit: Alessi Itsumo!

Geplaatst op: 05-02-2019

lees meer

Alessi; drie bekende bestekseries!

Het bekende Italiaanse merk Alessi staat voornamelijk bekend om zijn altijd wisselende stijlen; een gevolg van vele samenwerkingen met verschillende designers. Deze week gaan we kijken naar drie verschillende bestekcollecties; de Alessi Dry collectie, de Alessi Nuovo Milano collectie en de Alessi Caccia collectie.

Geplaatst op: 05-02-2019

lees meer