Arzberg Tric

De serie Arzberg Tric brengt een vrolijke sfeer naar de eettafel door u borden en koppen aan te bieden van verschillende kleuren. De collectie geeft u de mogelijkheid om een servies in de verschillende kleuren te combineren. Bij Woldring vindt u een uitgebreid aanbod aan Arzberg servies!

Arzberg Tric Video

Arzberg Tric servies

De basis voor het hedendaagse Arzberg Tric servies werd al in 1887 gelegd. In de loop van de tijd hebben vele bekende ontwerpers een bijdrage geleverd om het servies eigentijds te maken. Arzberg servies staat voor functionaliteit, een tijdloos ontwerp en hoogwaardige kwaliteit.

Arzberg Tric wit

Arzbergt Tric wit bestaat uit een combinatie van porselein, glas en plastic om te zorgen voor multifunctionaliteit. Door een beschermende laag op de borden blijft uw eten lekker en vers! Tussen het Arzberg Tric wit servies vindt u moderne borden, schotels, schalen en koppen. Bent u juist op zoek naar Arzberg servies met een klassieke uitstraling? Bekijk dan de Arzberg Form 2000 collectie.

Arzberg Tric Senseo

De Arzberg Tric Senseo beker heeft een strakke vormgeving en een tijdloos ontwerp. De verschillende kleuren onderling maakt het ideaal om te combineren. Het servies is bestendig tegen magnetron en vaatwasser. Bij Woldring vindt u nog meer modern servies van Arzberg, ontdek onze collectie!