Arzberg Servies

Arzberg Servies

arzberg serviesHet merk Arzberg staat voor goed ontwerp, duurzaam, functioneel en esthetisch perfect. Porselein van de hoogste kwaliteitnorm "Made in Germany". Arzberg Porselein is altijd en overal in grote vorm. Thuis, of in het Museum of Modern Art, New York. De geschiedenis van het merk Arzberg dateert uit 1887. 

Arzberg servies

Arzberg servies is al meer dan tachtig jaar een begrip in de wereld van porselein en serviesgoed. Het servies combineert functionaliteit met emoties waardoor het een plezier is om het te gebruiken. Bij Woldring vindt u onder andere de populaire lijnen: Arzberg Tric, Arzberg Cucina en Arzberg Daily.

arzberg servies

Arzberg Tric

De serie Arzberg Tric is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurencombinaties en afmetingen. Dit stijlvolle servies wordt pas echt bijzonder in de collectie ‘colours’ waarin alle kleuren zijn verwerkt in levendige strepen. 

Arzberg borden

Bij Woldring kunt u kiezen uit een brede selectie aan Arzberg borden die elk hun eigen strakke vormgeving hebben. U kunt eindeloze combinaties maken met ons assortiment.  Bij Woldring koopt u Arzberg borden met een strak en modern design en van hoogwaardige kwaliteit.