Iittala Teema

Met een tijdloos en elegant design is het Iittala Teema servies een verrijking voor uw eettafel. Het is een veelzijdige serie waarin u keuze heeft uit een grote selectie aan kleuren, vormen en maten. Elk stuk servies is oven-, vriezer-, vaatwasser- en magnetronbestendig. Bij Woldring vindt u een uitgebreid aanbod aan tijdloos servies van Iittala!

Iittala Teema servies

Iittala Teema servies is ideaal voor het dagelijkse gebruik. Borden, schotels, bekers en schalen, het is een veelzijdige collectie waarin u eindeloos kan combineren met vormen, maten en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een levendig dinerbord met een smaakvol ontbijtbord, voor een gezellig 2 gangen diner.

Iittala Teema wit

Het romantische karakter en tijdloze design bestempelen de personificatie van de Iittala Teema wit. Deze buitengewoon veelzijdige serie zorgt ervoor dat u precies vindt wat u zoekt! Woldring biedt u duurzaam servies aan zoals: borden, schalen en bekers. Bent u juist op zoek naar Iittala servies met excentrieke patronen? Laat u dan verbazen door het alledaagse servies van Iittala Taika!

Iittala Teema schaal

Voor het serveren van hapjes tijdens een feestje of een salade tijdens het avondeten, de Iittala Teema schaal is ideaal. Het eenvoudige maar toch fraaie design zorgt ervoor dat de schaal prima te combineren valt met ons overige Iittala servies. Bij Woldring kunt u kiezen tussen diepe, platte en kleine schalen in verschillende afmetingen!