Maxwell & Williams

Maxwell & Williams

Maxwell & Williams Designer Homewares produceert mooie, betaalbare serviezen en aanverwante artikelen welke zijn gebaseerd op al het goede uit de verschillende werelddelen en afgestemd op de hedendaagse tafelcultuur.

Maxwell & Williams geschiedenis

Het van origine Australische merk zag in 1995 het levenslicht en wist in het vaderland binnen enkele jaren een marktleidende positie te veroveren. Dit was voor de producent het startsein om de grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen. De landsgrens van Down Under werd overschreden en andere continenten maakten kennis met het succesverhaal van Maxwell & Williams. In 2005 werden de producten van Maxwell & Williams, al even succesvol als in het vaderland, op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Maxwell & Williams servies

Het concept van Maxwell & Williams is eenvoudig en tegelijkertijd overtuigend: het leveren van porseleinen servies van goede kwaliteit en met een excentriek design. De verschillende lijnen bieden u een aangename diversiteit aan vorm en design. Voor zowel ontbijt, high tea, een borrel of een chic diner is er passend Maxwell & Williams servies. 

Maxwell & Williams East meets West

De serie Maxwell & Williams East Meets West is een collectie waarin er een brug wordt geslagen tussen Westers en Aziatische gerechten. Het servies wordt gekarakteriseerd door de vierkante vormen met fijngevoelige, stijlvolle rondingen. Bij Woldring vindt u een variërend Maxwell & Williams East Meets West assortiment bestaande uit: borden, schalen, startsets en bekers. 

Maxwell & Williams Cashmere

Duurzaamheid is een waarde die hoog in het vaandel staat bij Maxwell & Willams Cashmere. Deze exclusieve serie is gemaakt van het sterke beenderenporselein wat flinterdun, maar ijzersterk is. Het is gekenmerkt door een ivoorkleurig uiterlijk, dat meer oogt als crèmekleurig dan het algemene witte porselein. Bij Woldring vindt u een behoorlijke diversiteit aan Maxwell & Williams Cashmere servies!

Het assortiment van Maxwell & Williams laat niets te wensen over. Hierdoor is Maxwell & Williams uw ideale partner op het gebied van tafelstyling. Of u nu op zoek bent naar smaakvol serviesgoed of aanverwante accessoires.