Royal Doulton

Royal Doulton

royal doulton serviesSinds 1815 is Royal Doulton al bezig met de productie van serviesgoed en keramiek. Het luxe merk heeft dus al bijna 200 jaar ervaring en dat is te zien en te merken. Royal Doulton servies staat voor kwaliteit en straalt klasse uit. Het merk produceert ware Britse serviezen, waarin typisch Engelse kleuren en vormen terugkomen. Alles aan de serviescollecties staat in het teken van Engeland en niet voor niets is een collectie genaamd naar de hoofdstad. Woldring Porselein verkoopt verschillende collecties van Royal Doulton, waaronder: London Calling, Skyfall Bulldog en 1815.

Royal Doulton Pacific

De blauwwitte patronen geïnspireerd op het strand en de zee maken de Royal Doulton Pacific serie uniek. Het kleur- en patroongebruik doet denken aan het oudhollandse blauwwitte porselein, maar dan gegoten in een modern jasje. De artikelen hebben verschillende patronen zoals: schelpen, zee-egels, golven en visnetten.  

Royal Doulton 1815

Ambachtelijk servies met een modern karakter is het fundament van de Royal Doulton 1815 serie. Het servies voelt natuurlijk en delicaat, maar is gevormd met duurzaam en sterk porselein. De veelzijdigheid karakteriseert de serie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Royal Doulton 1815 tapasschaaltjes, ideaal om rustig rond de tafel te genieten. 

 

Royal Doulton Gordon Ramsay

Vandaag de dag produceert Royal Doulton een breed scala van producten van serviesgoed, kristal en glas tot verzamelobjecten en geschenken. Daarnaast heeft het merk succesvolle samenwerkingen met de chef-kok, Gordon Ramsay en de Amerikaanse modeontwerper Monique L'huillier. Van klassiek tot hedendaags, van dineren tot het geven van geschenken, Royal Doulton biedt producten die relevant zijn voor hedendaagse consument. 

Royal Doulton Gordon Ramsay Maze 

Vernoemd naar het restaurant van de Engelse top chef Gordon Ramsay, de Royal Doulton Gordon Ramsay Maze is een egale, stijlvolle serviescollectie. Door de rustige, egale kleuren is dit servies uitstekend te combineren met uw bestaande servies en verschillende stijlen interieur. 

royal doulton 1815 servies