Wedgwood Edme

De patronen van de historische serie Wedgwood Edme dateren terug tot zijn introductie in 1908. Kenmerkend voor deze collectie zijn de verfijnde organische vormen en het vloeiende laurier motief. Door de puur witte en romige crème kleur past het servies bij elke tafelsetting. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de meeste serviesstukken magnetron- en vaatwasmachinebestendig zijn.

Wedgwood Edme Video


Wedgwood Edme servies

Geef uw eettafel een traditioneel karakter met het Wedgwood Edme servies. Door de neutrale kleurstelling is het servies uitstekend te combineren met uw bestaande servies. Het gebruikte aardewerk zorgt voor een natuurlijk karakter. Bij Woldring vindt u altijd serviezen van topkwaliteit en in diverse stijlen.

Wedgwood Edme mok

Drink elke ochtend een kopje koffie in stijl met de Wedgwood Edme mok! Door de neutrale romige crème kleur past de mok in ieder interieur en bij ieder servies. De mok heeft een inhoud van 0,17 liter en is versierd met ribbels. Houdt u van serviezen met bijzondere ribbels? Neem eens een kijkje bij Wedgwood Vera Wang - Organza.

Wedgwood Edme dinerbord

Serveer uw smakelijke maaltijd op een sierlijke wijze aan uw vrienden of familie met het Wedgwood Edme dinerbord. Door de neutrale kleurstelling dient het bord als perfecte achtergrond voor uw maaltijd. Verder geeft de witte kleur uw tafel een echt romantisch karakter, ideaal voor een diner met uw partner! Bekijk ook eens de bestek collectie van Woldring, voor bijpassend bestek bij uw stijlvolle Wedgwood servies!