Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Het merk Villeroy & Boch is opgericht in 1748 en heeft inmiddels een wereldwijde naamsbekendheid. Wat in 1748 in het Lotharingse Audun-Le-Tiche met een kleine pottenbakkerij begon, groeide uit tot één van de grote wereldmerken voor de tafelcultuur. De hoogwaardige grondstoffen waarmee gewerkt wordt, de modernste productiemethodes en de hoge Duitse kwaliteitsnormen waaraan moeten worden voldaan, maken de producten van Villeroy & Boch tot wat ze zijn, echte eersteklas producten.

Villeroy & Boch servies

De exceptionele en sierlijke vormgeving van het Villeroy & Boch servies geven uw eettafel een fraai karakter. Voor elke gelegenheid is er passend servies, of u nou een feestje geeft aan vrienden of gewoon voor het avondeten met uw gezin. In het bijzonder is er de serie New Wave die het Villeroy & Boch servies faam heeft gebracht. 

Villeroy & Boch New Wave

Het Villeroy & Boch series New Wave servies karakteriseert zich door zijn elegantie, bijzondere ontwerpen en diversiteit. Het kenmerkt zich door de bijzondere grepen aan de bekers en koppen, maar ook door de golvende vorm van de borden. Het servies is vaatwasser- en magnetronbestendig. 

 

Villeroy & Boch bestek

Naast serviezen maakt Villeroy & Boch bijpassend bestek. Een goede bestekset van Villeroy & Boch is de Arthur collectie. Het bestek is modern en heeft tijdloze contouren. De eenvoudige vormen hebben een puntige afronding.  De matte afwerking van Villeroy en Boch Arthur is zeer stijlvolen glanst mooi. Dankzij het nikkelgehalte is het bestek bestand tegen voedingszuren en dankzij het hoge chroomgehalte is het roestvrij. De besteksets zijn er kleinschalig, maar ook als 30-delige of 68-delige sets.

Villeroy & Boch specialist

Al vele jaren is Woldring Porselein de Villeroy & Boch specialist. Door onze goede samenwerking met dit merk kunnen wij alle beschikbare collecties leveren. De populairste Villeroy & Boch collecties leveren wij direct uit voorraad. U kunt bij ons ook per stuk bestellen i.p.v. per doos!