Keltum

Keltum

Logo KeltumHet merk Keltum komt van het eeuwenoude Van Kempen & Begeer. Van Kempen & Begeer heeft door het lange bestaan grote kennis in het produceren van luxueus bestek. Een couvert van Keltum maakt uw diner compleet. Pure kwaliteit in verzilverd of hoogwaardig edelstaal, tot in de perfectie gesmeed. De kunst van dineren zit in de details.

Keltum Bestek Set

U heeft een ruime keuze aan modellen met Keltum bestek, een merk dat staat voor klasse en kwaliteit. Elk ontwerp onderscheidt zich door puurheid, precisie en vakmanschap. Keltum heeft een rijke historie in haar edelstalen, verzilverde en zilveren bestek sets en kinderbestek. Een Keltum bestek set is een waardevol bezit waar u uw leven lang plezier van heeft.

Keltum Kinderbestek

Speciaal voor uw kinderen is er Keltum kinderbestek. Een luxueus vormgegeven bestek met prachtig verwerkte afbeeldingen van onder andere Paddington en Kikker. Kijk hiervoor bij Keltum Kinderbestek. Het Keltum kinderbestek combineert goed met andere besteksets van Keltum. Ook hebben verschillende modellen een speciaal kindercouvert, wat uiteraard in de stijl van het model past. 

Keltum Bestek Edelstaal

Het Keltum bestek edelstaal is vervaardigd uit 18/10 edelstaal. Dit 18/10 staal betekent chroom-nikkel staal waarbij de 18 voor het gehalte chroom en 10 voor het gehalte nikkel staat. Door deze samenstelling van metalen is het bestek zeer sterk en roestvast, wat het gebruik en onderhoud fijn maakt. Voor onderhoudstips kunt u kijken bij onderhoud keltum bestek edelstaal

Keltum Bestek Verzilverd

Het Keltum bestek verzilverd is nog eleganter dan de edelstalen bestekken door de mooie zilveren tint en geeft u een extra luxueuze sfeer aan tafel. Het Keltum verzilverde bestek is ‘zwaar’ verzilverd door middel van galvanisatie, zodat het bestek erg lang mooi blijft en u jarenlang plezier van dit bestek heeft. Onderhoud van verzilverd bestek hoeft niet ingewikkeld te zijn, kijk voor onderhoudstips bij onderhoud Keltum bestek verzilverd