Keltum

Keltum

Het merk Keltum komt van Van Kempen & Begeer. De wortels van Van Kempen & Begeer liggen, net als die van haar bestek, in vorige eeuwen. Een couvert van Keltum maakt uw diner compleet. Pure kwaliteit in verzilverd of hoogwaardig edelstaal, tot in de perfectie gesmeed. De kunst van het dineren zit in de details.

Keltum bestek

U heeft een keur aan modellen met Keltum bestek, een merk dat staat voor klasse en kwaliteit. Elk ontwerp onderscheidt zich door puurheid, precisie en vakmanschap. Keltum heeft een rijke historie in haar edelstalen, verzilverde en zilveren bestekken en kinderbestekken. Een Keltum cassette is een waardevol bezit waar u uw leven lang plezier van heeft.

Speciaal voor uw kinderen is er Keltum kinderbestek. Een luxueus vormgegeven bestek met prachtig verwerkte afbeeldingen van onder andere Paddington en Kikker. Kijk hiervoor bij Keltum Junior (kinderbestek). Het kinderbestek combineert goed met andere besteksets van Keltum.

Keltum bestekcassette

Wilt u een prachtig gedekte tafel met een ruim assortiment bestek voor een uitgebreid menu met meerdere gangen? Woldring biedt u de Keltum bestekcassette, waarmee u een complete bestekset in huis haalt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Keltum Bries; een stijlvolle bestekset met een klassieke vormgeving.