Wedgwood

Wedgwood

wedgwoodMet de verschillende collecties biedt Wedgwood een selectie van verschillende stijlen aan, zodat er altijd passend servies is voor elke tafelsetting of gelegenheid. De fijne, witte ‘fine bone china’ en de roomkleurige aardewerk serviezen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Kijk bijvoorbeeld voor een stijlvol wit servies eens bij Wedgwood Vera Wang Blanc sur Blanc

Wedgwood ServiesSarahs Garden Servies

Vanaf het begin dat Wedgwood werd opgericht richtte het merk zich op innovatieve en vooruitstrevende porseleinen serviezen en vazen. Wedgwood is opgericht in 1759 en heeft inmiddels wereldwijde naamsbekendheid. De naam Wedgwood is te danken aan de gelijknamige oprichter Josiah Wedgwood. Woldring biedt u een groot assortiment Wedgwood servies!

Wedgwood Edme

Geïnspireerd op Queen’s Ware, is het Wedgwood Edme servies een fijne, crèmekleurige aardewerk serie die ontwikkeld is in het midden van de 18e eeuw. Kenmerkend voor het servies zijn de verticale kolommen in het reliëf met ornamenten waarin 1 of 2 ramskoppen zijn verwerkt. 

 

Wedgwood Solar

De ingetogen eenvoud maakt het servies van Wedgwood Solar toepasselijk voor elke gelegenheid en tafelsetting. Het is vervaardigd uit het sterke ‘Bone China’ porselein wat ervoor zorgt dat het servies vaatwasmachinebestendig is. Bent u juist op zoek naar servies met een excentrieke uitstraling? Bekijk dan ook eens de Wedgwood Archive at serie!

Wedgwood borden

Of u nu op zoek bent naar egaal witte onderborden, of opvallende kleurrijke borden, u vindt alles in onze uitgebreide Wedgwood borden selectie. Wilt u graag een bord met een opvallende kleur? Neem eens een kijkje bij Wedgwood Jasper Conran Chinoiserie Green! Bij Woldring vindt u altijd topkwaliteit servies!

Wedgwood kopen

Creëer een exotische, of juist een klassieke sfeer aan uw dinertafel met de prachtige serviezen van Wedgwood. Wilt u graag een servies van Wedgwood kopen? U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit porselein! Woldring biedt u de beste service en een snelle levering.