Wedgwood

Wedgwood

wedgwoodMet de verschillende collecties biedt Wedgwood een selectie van verschillende stijlen aan, zodat er altijd passend servies is voor elke tafelsetting of gelegenheid. De fijne, witte ‘fine bone china’ en de roomkleurige aardewerk serviezen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Kijk bijvoorbeeld voor een stijlvol wit servies eens bij Wedgwood Vera Wang Organza

Wedgwood ServiesSarahs Garden Servies

Vanaf het begin dat Wedgwood werd opgericht richtte het merk zich op innovatieve en vooruitstrevende porseleinen serviezen en vazen. Wedgwood is opgericht in 1759 en heeft inmiddels wereldwijde naamsbekendheid. De naam Wedgwood is te danken aan de gelijknamige oprichter Josiah Wedgwood. Woldring biedt u een groot assortiment Wedgwood servies!

Wedgwood Edme

Geïnspireerd op Queen’s Ware, is het Wedgwood Edme servies een fijne, crèmekleurige aardewerk serie die ontwikkeld is in het midden van de 18e eeuw. Kenmerkend voor het servies zijn de verticale kolommen in het reliëf met ornamenten waarin 1 of 2 ramskoppen zijn verwerkt. 

 

Wedgwood Jasper Conran

De Britse topdesigner Jasper Conran ontwerpt niet alleen prachtige kledingcollecties, maar ook stijlvolle serviezen. Of u nu een kleurrijke set wenst, of juist een ingetogen servies, u vindt het binnen onze Wedgwood Jasper Conran collecties. Het stijlvolle Wedgwood Jasper Conran Chinoiserie Green servies combineert een prachtige groene kleur met exotische vogels en uitbundige bloemen, terwijl het de Wedgwood Jasper Conran White serie juist rust en eenvoud uitstraalt. Bekijk deze en andere serviezen snel in ons uitgebreide assortiment.

Wedgwood borden

Of u nu op zoek bent naar egaal witte onderborden, of opvallende kleurrijke borden, u vindt alles in onze uitgebreide Wedgwood borden selectie. Wilt u graag een bord met een opvallend design? Neem dan eens een kijkje bij onze Wedgwood Cuckoo serie! Bij Woldring vindt u altijd topkwaliteit servies!

Wedgwood kopen

Creëer een exotische, of juist een klassieke sfeer aan uw dinertafel met de prachtige serviezen van Wedgwood. Wilt u graag een servies van Wedgwood kopen? U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit porselein! Woldring biedt u de beste service en een snelle levering.