Royal Doulton Pacific

Oudhollands blauwwit porselein maar dan gegoten in een eigentijds jasje. Het Royal Doulton Pacific servies combineert het klassieke met het hedendaagse, wat zorgt voor een tijdloos design. Kenmerkend voor dit servies zijn de blauwwitte patronen die de vele aspecten van het strand en de zee symboliseren. Ervaar het gehele Royal Doulton aanbod bij Woldring!

Royal Doulton Pacific servies

Een mix van kwaliteit, attractiviteit en vloeiende contouren vormen de basis van het succsevolle design van het Royal Doulton Pacific servies. Het servies is geschikt voor ontbijt en diner, maar ook voor het serveren van hapjes tijdens een feestje. Bij Woldring heeft u een ruime keuze uit borden, schalen, bekers en mokken, zo heeft u een grote kans dat u vindt wat u zoekt!

Royal Doulton Pacific Splash

Brengt het relaxte strandgevoel bij u aan de eettafel met Royal Doulton Pacific Splash! Kenmerktend voor deze serie is het spetterpatroon op het servies dat het water in de zee weerspiegelt. Bent u juist op zoek naar iets kleurrijks zonder patronen? Ervaar dan de levendige Maxwell & Williams Royal Doulton 1815 serie!

Royal Doulton Pacific bord

Waan uzelf bij ieder gerecht aan de kust met een Royal Doulton Pacific bord! Het klassieke blauwwitte patroon is geïnspireerd op het strand en de zee waardoor u het relaxte strandgevoel aan de eettafel brengt. Bent u gek op andere leuke patronen op uw servies? Bekijk ook eens ons Maxwell & Williams Moon Shadow aanbod!