Nachtmann

Nachtmann

Voor hoogstaand kristal glaswerk van Nachtmann biedt Woldring een ruim assortiment. In 1834 is Nachtmann opgericht en maakt sindsdien glazen met een elegante uitstraling die inmiddels klassiek genoemd mogen worden. Voor ieder drankje heeft Nachtmann een specifiek glas, waardoor u na een drukke dag van uw favoriete drankje kunt genieten. De vazen, schalen en sfeerlichtjes van Nachtmann geven uw woonkamer een prachtige uitstraling.

Nachtmann whisky glazen

Wilt u heerlijke whisky's proeven met uw gasten? Dan stralen de Nachtmann whisky glazen de luxe uit die u wenst. De prachtig gevormde glazen uit de verschillende collecties worden geleverd in een set van twee of vier. Deze zijn allen goed geslepen en voorzien van verfijnde details. Een luxe karaf past perfect bij een mooie set Nachtmann whisky glazen.

Nachtmann kristal

Drinkt u graag een heerlijke frisse cocktail op een zomerse dag? Dan kunt u dat in stijl doen met de longdrink glazen van Nachtmann kristal. De passie voor design is terug te zien in de luxe vazen en sfeerlichtjes. De prachtig ingeslepen lijnen van Nachtmann kristal zijn erg elegant en geven uw interieur extra stijl.

Nachtmann Sculpture

Het prachtige design van het Nachtmann Sculpture glaswerk is prachtig en maakt veel indruk bij een gezellige borrel. Schenk uw glazen vol met de lekkerste whisky’s uit een luxe karaf die Woldering levert als onderdeel van een driedelige set. De glazen zijn iets zwaarder en liggen daardoor ideaal in de hand. Als u liever een cocktail of andere lekkere mix drinkt, zijn de longdrinkglazen uit de Nachtmann Sculpture serie een stijlvolle keuze.

Nachtmann glaswerk kopen

Geeft u binnenkort een borrel of wilt u een extra luxe uitstraling geven aan uw interieur? Bij Woldring kunt u eenvoudig online Nachtmann glaswerk kopen. U geniet binnen enkele dagen van een heerlijk drankje uit een van de stijlvolle glazen van de Nachtmann collectie. Schaf naast Nachtmann glaswerk ook prachtig Servies bij Woldring aan om voor of na uw borrel stijlvol te dineren.