Lind DNA

CURVE; herkenbaar patroon

LIND DNA is opgericht in 2013 door ondernemer en ontwerper Preben Lind. Gedurende de afgelopen jaren heeft het Deense bedrijf een periode van snelle ontwikkeling en groei doorgemaakt. Voor de producten van Lind DNA worden alleen maar natuurlijke materialen gebruikt. Het Curve model is meest bekende patroon van Lind DNA. Dit gaat zover dat het zelfs handelsmerk van het bedrijf is geworden.

Duurzaamheid

De basis van de meeste ontwerpen van Lind DNA is hoogwaardig gerecycled leer. Afkomstig van de overtollige productie van meubels, tassen en schoenen. Het gewassen en gegranuleerde leder wordt samen met natuurlijk rubber van bomen geperst tot een bewerkbaar eindproduct.. De kwalitatieve producten van Lind DNA bestaan voor 80% uit hard leer en 20% uit natuurlijk rubber van bomen. 

Lind DNA placemats

Duurzame lifestyle producten, ontworpen en handgemaakt in Denemarken. De placemats, gemaakt van gerecycled leer, zijn verkrijgbaar in verschillende dynamische vormen en kleuren. Oneindig veel mogelijkheden en altijd een voor u passende kleur.

Lind DNA onderzetters

Nooit meer kringen op uw tafel. Met de Lind DNA beschermt u uw tafel tegen kringen van glazen of van een vaas. Stoer en milieubewust, dat zijn de onderzetter van Lind DNA.

Verschillende structuren

Een Lind DNA placemat of onderzetter is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende uitvoeringen. Deze structuren geven de placemats of onderzetters een eigen karakter. Met al deze kleuren en structren kunt u uw tafel op een fraaie manier beschermen tegen krassen.