Villeroy & Boch Piemont

Voor de liefhebbers van een modern design in combinatie met een chique uitstraling is er de collectie Villeroy & Boch Piemont! Het bestek kenmerkt zich door zijn fonkelende afwerking en zijn slanke model. Door de gebogen vorm ligt het bestek lekker in de hand. Dankzij de gebruikte materialen is het bestek roestbestendig.

Villeroy & Boch Piemont bestek

U heeft voor elk gerecht en elke tafelsetting passend bestek met het serene en mooi afgewerkte Villeroy & Boch Piemont bestek. Het bestek wordt vervaardigd uit speciaal staal, waarvan het lemmet op hoge temperatuur verhard is. U kunt dus rekenen op een scherp en goed snijdend mes! Bekijk voor bijpassend servies ook eens de Villeroy & Boch wit servies collectie!

Villeroy & Boch gebaksvorken

Het genot van een lekker gebakje wordt nog lekkerder met de Villeroy & Boch gebaksvorken! Door het gebruikte edelstaal heeft het een mooie afwerking met een zilverachtige glans waarmee het doet denken aan echt zilver. Door de gebruikte materialen is het bestand tegen voedingszuren en tegen de vaatwasmachine. Bent u op zoek naar bijpassende gebaksbordjes? Bekijk dan ook eens de Villeroy & Boch For Me collectie!